Sportverkiezing 2018

van de Gemeente Oost Gelre

Home Sportverkiezing 2018

De sportverkiezing in Oost Gelre kent een lange geschiedenis en werd jarenlang georganiseerd door de gemeente. Op initiatief van Stichting COL werd de formule voor deze verkiezing vanaf 2006 enigszins veranderd en sindsdien worden de sporters en vrijwilligers op Koninginnedag en tegenwoordig Koningsdag in het zonnetje gezet op de Markt in Lichtenvoorde. In eendrachtige samenwerking en met ondersteuning van de gemeente Oost Gelre en COL organiseert de Sportverkiezingsraad dit gebeuren, dat de spectaculaire opening vormt van het Koningsdagfestijn.

Bekijk hieronder de winnaars van de Sportverkiezing van Oost Gelre van 2018!

Sportman van het jaar 2018

Sportvrouw van het jaar 2018

Sporttalent van het jaar 2018

Sportploeg van het jaar 2018

Elk jaar worden een aantal sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. Ze zijn aangedragen door hun vereniging vanwege hun bijdrage en inzet voor de desbetreffende sport. Er wordt dan ook geen “winnaar” gekozen onder de vrijwilligers zoals bij de sporters omdat alle vrijwilligers de prijs verdienen.

Stemmen? Dat kan volgend jaar weer vanaf april door een mail te sturen met uw favoriete sporter/sportteam naar info@sportverkiezingoostgelre.nl voor de publieksprijs!