Sportverkiezing 2018

van de Gemeente Oost Gelre

Home Sportverkiezing 2018

De sportverkiezing in Oost Gelre kent een lange geschiedenis en werd jarenlang georganiseerd door de gemeente. Op initiatief van Stichting COL werd de formule voor deze verkiezing vanaf 2006 enigszins veranderd en sindsdien worden de sporters en vrijwilligers op Koninginnedag en tegenwoordig Koningsdag in het zonnetje gezet op de Markt in Lichtenvoorde. In eendrachtige samenwerking en met ondersteuning van de gemeente Oost Gelre en de COL organiseert de Sportverkiezingsraad dit gebeuren, dat de spectaculaire opening vormt van het Koningsdagfestijn.

Binnenkort stellen wij jullie op deze pagina de genomineerden voor het sportjaar 2018 voor. Wil je nog een sporter of sportploeg of vrijwilliger nomineren?

Bekijk hieronder de genomineerden van de Sportverkiezing van Oost Gelre van 2018!

Stemmen? Stuur de mail met uw favoriete sporter/sportteam naar info@sportverkiezingoostgelre.nl voor de publieksprijs!

Genomineerden sportman van het jaar 2018

Genomineerden sportvrouw van het jaar 2018

Genomineerden sporttalent van het jaar 2018

 

Genomineerden sportploeg van het jaar 2018

Elk jaar worden een aantal sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. Ze zijn aangedragen door hun vereniging vanwege hun bijdrage en inzet voor de desbetreffende sport. Er wordt dan ook geen “winnaar” gekozen onder de vrijwilligers zoals bij de sporters omdat alle vrijwilligers de prijs verdienen.

Stemmen? Stuur de mail met uw favoriete sporter/sportteam naar info@sportverkiezingoostgelre.nl voor de publieksprijs!