SPORTPLOEG 2018

Longa’30 Jo17-1

Het selectieteam van de jongens onder de 17 van Longa’30 speelde in het seizoen 2017/2018 in de 4e divisie landelijk. In een ijzersterke competitie wist het uiteindelijk op een knappe vierde plek te eindigen. Door een periodetitel te pakken dwongen zij het spelen van nacompetitie om promotie af. Dit betekende wel dat ze 3 wedstrijden op rij moesten winnen van hoger spelende elftallen om daadwerkelijk te promoveren. Allereerst werd RKSV Mierlo-Hout overtuigend met 1-5 verslagen in Helmond. Daarna werd met 3-2 gewonnen van de nummer drie uit de competitie, sv TOP uit Oss. In de finale versloeg Longa’30 het team van SKV Wageningen met 1-4 en promoveerde daardoor naar de 3e divisie landelijk. Een lange weg vol doorzettingsvermogen en strijdlust werd hiermee bekroond.

HMC’17 MO17-1

De meiden van MO17-1 zijn één van de boegbeelden van de SJO (samenwerkende jeugd organisatie) Harreveld Mariënvelde Combinatie. In anderhalf jaar tijd heeft deze club al veel bereikt; zij begonnen met niets en staan nu met 12 teams op de velden. Agelopen seizoen hadden zij maar liefst drie kampioenen waaronder de MO17-1. Door wilskracht, enthousiasme, perfecte leiding en training zijn zij kampioen geworden en de meiden spelen nu in de 1eklasse. Tevens spelen zij ook nog mee om de beker!

Combineraceteam Mariënvelde

Het CRM team (combineraceteam Mariënvelde) bestaat uit 5 racecombines (twee maal standaard, en 3 machines in de special klasse) en bestaat uit 7 rijders en een technische crew van 15 personen, bestaande uit monteurs, cateringmedewerkers en vrachtwagenchauffeurs.  Het CRM team heeft in 2018 een bijzondere prestatie neer gezet door Nederlands kampioen te worden in zowel de standaard als de special klasse. Ook de tweede prijs in de standaardklasse was voor het CRM team. Een overwinning in zowel de standaard en de special klasse is uniek in de geschiedenis van 20 jaar combine racen. Opmerkelijk is ook dat de overwinning bij de specials dit jaar werd behaald met een dieselmotor in deze machine. Dat was nog nooit gebeurd en oogstte veel bewondering bij het publiek,de pers en de concurrentie. Een knap staaltje ontwikkeling wat alleen maar lukt met een goed geolied team van liefhebbers en de juiste vakmensen.